- Komerční sdělení -aktualne

Vianočný stromček v kvetináči, umelý stromček 120cm či jedle kaukazská? Žiadny problém. Toto a mnoho iného nájdete na internetovej stránke svetstromcekov.sk.

Vianočný stromček v kvetináči je skvelým doplnkom počas vianočného obdobia. V posledných rokoch sa teší veľkej obľube a stal sa módnym trendom. Mnoho ľudí kupuje živý vianočný stromček  v črepníku s vidinou, že po Vianociach sa predsa nevyhodí ale napríklad zasadí do záhrady. Buďme však úprimní, koľkí z nás tak naozaj urobia? Po tom ako sa čaro Vianoc vytratí, stromček upadá do zabudnutia a často si naň spomenieme až keď už je vyschnutý. Iba minimum ľudí stromček po Vianociach naozaj zasadí  a tak naďalej zdobí záhradu. Nie je tajomstvom že živé stromčeky sú narýchlo vypestované pred Vianocami a ich životnosť je určená iba na kratšiu dobu. Aj napriek starostlivosti nakoniec opadajú a vysychajú a môže sa stať, že stromček sa po zasadení jednoducho neuchytí.

Na rozdiel od tohto sú umelé stromčeky investíciou do budúcnosti, pretože ich využijete aj niekoľko rokov. Svetstromcekov.sk ponúka niekoľko typov stromčekov v kvetináči a to jedľu, borovicu a smrek. Každé prevedenie je jedinečné svojou farbou. Nájdete tu klasické zelené stromčeky s bledozeleným aj tmavým ihličím, zaujímavé sú aj strieborné stromčeky a veľmi populárne biele a zasnežené stromčeky. Sú precízne prepracované a tak sú na nerozoznanie od živých. Použiť ich môžete kamkoľvek, pretože sú vyrábané v rôznych veľkostiach. Ozdobiť tak môžu stolík či poličku.

Zdá sa vám malý stromček príliš nevýrazný, ale chcete vkusný stromček do malého priestoru? Umelý stromček 120cm je výborným tipom. V e-shope nájdete širokú ponuku stromčekov práve v tejto výške. Na výber sú tradičné dreviny borovica, smrek a jedla v rôznych farebných prevedeniach. Na nerozoznanie od živých sú FULL 3D aj 3D stromčeky, ale nájdete aj klasické PVC verzie.

Medzi vyhľadávané stromčeky patrí jedľa kaukazská, ktorá je charakteristická svojim svetlozeleným ihličím. Patrí medzi najobľúbenejšie druhy najmä pre svoje realistické prevedenie. Či už si vyberiete exkluzívne FULL 3D prevedenie,  3D prevedenie s hustými vetvičkami alebo zostanete pri klasike z PVC materiálov, určite rozžiari Váš domov. Farebný zelený dizajn je univerzálny a preto tu vyniknú ozdoby každej farby.

PR článek

Další články autora